Du er her: Forside > Nordsjælland > Liseleje

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Liseleje

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Liseleje. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Liseleje. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ 100% uforpligtende for dig

✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Liseleje

Maler i Liseleje tilbyder billig indendørs og udendørs maling

Skal du have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, kan en maler i Liseleje hjælpe dig. Et malerfirma kan også male din lejlighed, dit sommerhus eller lokalerne i din virksomhed. Måske kender du allerede en god maler, som du tidligere har brugt, eller nogle af dine venner har anbefalet en malermester, som de selv har gode erfaringer med.

Kender du ingen malere i Liseleje, og vil du gerne bare finde en billig maler, kan du prøve at bestille tre tilbud på nettet. Det kan du gøre gennem 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De har hjulpet mange med at finde en billig håndværker.

Alt hvad du skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside og beskrive din opgave. Der er en formular, som du kan udfylde, så det er hurtigt klaret. Når du har sendt din opgave ind, vil du modtage tre tilbud på din opgave i løbet af de tre næste dage. Det er da nemt.

Få et tilbud på fx maling af vægge

Eksempler på opgaver som en maler i Liseleje kan give dig tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Liseleje kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Liseleje udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Liseleje kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Liseleje med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

En malermester i Liseleje kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Kan en maler hjælpe mig med …?

Er du i tvivl om, hvad en maler egentligt laver ud over at male? Kort fortalt tager en maler sig også af det forberedende arbejde, når fx en væg skal gøres klar til maling. Vil du hellere have tapet på væggene, er det også et malerfirma, du skal have fat på. Vil du derimod have sat fliser på væggene i fx dit badeværelse, skal du ringe til en murer.

En maler sørger for afdækning, inden han går i gang med arbejdet. Har du mulighed for det, kan det være en god idé at fjerne al inventar, møbler og så videre fra det lokale, som skal males. Det gør det nemmere for maleren at arbejde, da han så ikke skal tage hensyn til, at der står ting. Selv om de er dækket af, kan de godt komme til at stå i vejen, hvis der fx skal males loft.

Når en tømrer fx har sat en ny gipsvæg op, er det maleren, der sørger for det videre arbejde med at fugning af samlingerne, spartling af skruehuller og slibning af væggen. En professionel maler vil ofte vælge fuldspartling frem for pletspartling. Når væggen er pæn og jævn, er den klar til opsætning af filt eller væv. Det mest almindelige valg er filt. Væv har en grovere struktur, som man kan se gennem malingen. Man kan også godt male direkte på væggen, men filt er at foretrække, da det gør overfladen mere holdbar. Lige som ved opsætning af tapet er det vigtigt, at filt sættes pænt og præcist op, så samlingerne ikke er synlige.

Tapet har vundet indpas i boligindretningen igen. Har du et gammelt tapet, som du gerne vil have skiftet ud med et nyt mønster, kan det være nødvendigt med afdampning af det gamle tapet. Afdampning og tapetsering er typisk malerarbejde. En maler ved, hvordan man sætter tapet pænt op, så mønstret passer sammen uden spring, som ødelægger det hele. Fototapet er et populært valg på en enkelt væg i fx børneværelset, og det kan en maler selvfølgelig også hjælpe med.

Nogle vægge kræver en bestemt type maling. I køkkenet maler man med en maling, som har en højere glans, så det er nemmere at tørre stænk fra madlavningen af. På badeværelset maler man med vådrumsmaling, som hæmmer væksten af skimmel og mug. Til udvendig maling af vinduer bør man anvende en maling, som er vejrbestandig.

Indvendig maling spænder lige fra maling af et trægulv til maling af lofter og selvfølgelig alt derimellem. Det er fx vægge, vinduer, vindueskarme, dørkarme, lister, radiatorer, vandrør, stuk, akustiklofter, døre og skabslåger. Vægge og lofter maler man normalt med rulle, mens lidt mere detaljerede ting som fx vinduesrammer bliver malet med pensel. Man kan også vælge sprøjtemaling til akustiklofter og for den sags skyld vægge.

Udvendig maling spænder også bredt og skal foretages i årets varme måneder, hvor det heller ikke regner alt for meget. Det er især træværk, som skal males jævnligt. Malingen beskytter træet mod solens skadelige uv-stråler, som nedbryder træet. Regn kan også være hård kost for træet, som kan rådne, hvis det ikke er behandlet.

Udendørs træværk kan fx være facader på et træhus eller sommerhus. Har du en garage, en carport, et skur eller et kolonihavehus, som er opført i træ, skal det også holdes ved lige med maling. Gavle, tagudhæng og vindskeder på huse vil også have godt af maling, som beskytter mod vind og vejr. Har du et plankeværk eller et hegn, som er opført i træ, vil det selvfølgelig også se pænest ud, hvis det får et lag ny maling hvert andet eller tredje år.

Der er også mere specialiserede opgaver inden for malerfaget som fx tagmaling, epoxymaling af gulve og kalkning af huse og kirker. Nogle malerfirmaer har valgt at specialisere sig inden for sådan en niche, mens andre malerfirmaer beskæftiger sig med hele paletten af maleropgaver.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad koster malerarbejde i Liseleje?

Pyha, det er virkelig svært at svare på. En malermester kan selv bestemme sin pris, så priserne kan sagtens variere fra maler til maler i samme by. Det vil nok til dels være et spørgsmål om udbud og konkurrence. Nogle malere tager en fast timepris, mens andre malere arbejder med en pris pr. m2.

Den endelige pris vil naturligvis afhænge af omfanget af din opgave samt kvaliteten af fx den maling, som maleren anvender. Maling er dyrt, men hvis du vælger selv at male, kan du købe billig maling i en webshop.

Vil du gerne have et fast tilbud fra en maler, kan du prøve at ringe rundt til forskellige malerfirmaer i Liseleje og høre, hvorvidt og hvordan de kan hjælpe dig. Du kan også prøve at bestille tre tilbud på nettet. Det tager kun et øjeblik, og så vil du snart få overblik over prisniveauet blandt malere i Liseleje.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave