Du er her: Forside > Sydfyn > Svendborg

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Svendborg

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Svendborg. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Svendborg. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler i Svendborg

Få 3 tilbud fra malere i Svendborg og omegn helt gratis og uforpligtende

Du kan kvit og frit bede om 3 tilbud fra malere i Svendborg og omegn, hvis du står og skal have malet. Måske lyder det for godt til at være sandt, men det er en helt reel service leveret af 3byggetilbud, som vi reklamerer for her på siden. Hvis du indsender en maleropgave via deres hjemmeside, vil de udvælge 3 lokale malere i deres netværk til hver især at kontakte dig med et tilbud på, hvad det skal koste for dig at få malet. Du kan så i fred og ro sammenligne deres tilbud, inden du vælger - og hvis ingen af tilbuddene lever op til dine ønsker eller forventninger, kan du såmænd også sige nej tak. Det er en helt uforpligtende service for dig.

Som en ekstra bonus har du endda mulighed for at tegne en gratis entreprisegaranti, så du er økonomisk sikret, hvis noget mod alle forventninger skulle gå galt med din maleropgave. Garantien dækker, hvis du vælger en af de malere, som har givet et tilbud til dig, og du husker at søge om garantien, inden maleren går i gang med opgaven.

Få et tilbud på fx fuldspartling af vægge

Hvilke opgaver kan en maler i Svendborg giver dig et tilbud på?

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Svendborg kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Svendborg udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Svendborg kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Svendborg med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Du kan altså få 3 tilbud på indendørs såvel som udendørs maling. Der er mange malere, som står klar til at give dig et godt tilbud på din maleropgave i Svendborg. Du kan også selv tage direkte kontakt til et malerfirma i Svendborg for at høre, om de kan hjælpe dig med din maleropgave.

Reklamelink

Hvad kan et malerfirma i Svendborg hjælpe med?

En professionel og erfaren maler i Svendborg kan hjælpe dig med alle former for maleropgaver. Listen er lang. Det kan fx være afdampning af tapet, slibning af væg, pletspartling eller fuldspartling af væg, opsætning af filt, opsætning af tapet, lakering af døre, sprøjtemaling, maling af vinduer, maling af karme, maling af døre, maling af gulve, maling af vægge, maling af loft, komplet maling af lejlighed, maling af hus ... ja, bogstaveligt talt alle former for opgaver, som kræve klargøring til maling eller faktisk maling.

Som du kan se, er der ingen grænser for, hvilke maleropgaver en professionel maler kan hjælpe dig med. En erfaren maler kan påtage sig alle former for malerarbejde både indendørs og udendørs.

Har du en meget stor maleropgave, kan du måske overveje at hyre et stort malerfirma med flere ansatte. Så kan du forhåbentligt undgå, at din opgave trækker alt for meget ud, inden den er færdig.

Indvendig maling spænder lige fra maling af et trægulv til maling af lofter og selvfølgelig alt derimellem. Det er fx vægge, vinduer, vindueskarme, dørkarme, lister, radiatorer, vandrør, stuk, akustiklofter, døre og skabslåger. Vægge og lofter maler man normalt med rulle, mens lidt mere detaljerede ting som fx vinduesrammer bliver malet med pensel. Man kan også vælge sprøjtemaling til akustiklofter og for den sags skyld vægge.

Udvendig maling spænder også bredt og skal foretages i årets varme måneder, hvor det heller ikke regner alt for meget. Det er især træværk, som skal males jævnligt. Malingen beskytter træet mod solens skadelige uv-stråler, som nedbryder træet. Regn kan også være hård kost for træet, som kan rådne, hvis det ikke er behandlet. En god maler i Svendborg kan altid rådgive dig om, hvor ofte du bør få dit udendørs træværk malet.

Udendørs træværk kan fx være facader på et træhus eller sommerhus. Har du en garage, en carport, et skur eller et kolonihavehus, som er opført i træ, skal det også holdes ved lige med maling. Gavle, tagudhæng og vindskeder på huse vil også have godt af maling, som beskytter mod vind og vejr. Har du et plankeværk eller et hegn, som er opført i træ, vil det selvfølgelig også se pænest ud, hvis det får et lag ny maling hvert andet eller tredje år.

Der er også mere specialiserede opgaver inden for malerfaget som fx tagmaling, epoxymaling af gulve og kalkning af huse og kirker. Nogle malerfirmaer har valgt at specialisere sig inden for sådan en niche, mens andre malerfirmaer beskæftiger sig med hele paletten af maleropgaver.

Få et tilbud på fx opsætning af filt i Svendborg

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det behøver du ikke.

Få en garanti på dit malerarbejde

Er du så uheldig, at du er utilfreds med kvaliteten af det færdige malerarbejde, som du har fået udført af en maler, har du mulighed for at klage, hvis din maler fx er medlem af Byg Garanti.

En anden mulighed er at søge om en gratis entreprisegaranti hos 3byggetilbud. Det kan du gøre, hvis du benytter dig af et af de tilbud, som du har modtaget via dem. Det er ganske nemt at få en garanti fra dem. Du skal bare huske at søge om den, inden din maler går i gang med arbejdet.

Du kan undgå misforståelser mellem dig og din maler ved at lave en skriftlig aftale, inden malerarbejdet bliver påbegyndt. Mundtlige aftaler er også bindende, men det kan være ret håbløst at bevise, hvem der har sagt hvad. Derfor er det altid bedst at lave en skriftlig aftale. I kan selv vælge, om I vil underskrive en standardkontrakt for håndværkere, eller om I vil indgå en aftale på mail. Laver I en aftale på mail, skal du bare huske at sende et bekræftende svar til din maler, inden han går i gang. En aftale indgået på mail er nemlig først bindende, når både du og maleren har bekræftet den.

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti på din maleropgave