Du er her: Forside > Nordsjælland > Tisvildeleje

Reklame for 3byggetilbud

Find en billig maler i Tisvildeleje

Spar tid og penge - indhent 3 tilbud på nettet

Find en billig maler i Tisvildeleje. Du skal blot bruge et par minutter på at beskrive din opgave, hvis du gerne vil spare penge på malerarbejde. Du vil modtage 3 tilbud med priser på malerarbejde fra kvalificerede malere i Tisvildeleje. Det er helt uforpligtende for dig.


✔ Gratis entreprisegaranti

✔ Nemt, hurtigt og gratis

✔ 100% uforpligtende

✔ Danske firmaer

Få 3 tilbud og find en billig maler

Kunne du tænke dig et billigt tilbud fra en maler i Tisvildeleje?

Bor du i Tisvildeleje, og leder du efter en god maler, som måske oven i købet er billig, kan du prøve at sende din opgave ind til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. De har gjort mange kunder glade med deres populære service, hvor du kan modtage tre tilbud fra lokale malerfirmaer i løbet af tre arbejdsdage. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at indhente tilbud hos dem, så du risikerer ikke at binde dig til noget mod din vilje.

Du skal bare klikke dig videre til deres hjemmeside, hvor du kan udfylde en formular med en kort beskrivelse af din maleropgave samt dine kontaktinformationer. Du vil derefter blive ringet op af deres servicemedarbejder, som lige tager en lille snak med dig om, hvad du skal have malet. Måske har du også nogle ønsker til, hvem der skal male, eller hvornår det passer dig bedst. Derefter vil din opgave blive sendt videre til tre udvalgte malerfirmaer i netværket. De er klar til at give dig en god pris på, hvad det skal koste dig at få malet. Tilbuddene vil du modtage i løbet af tre hverdage efter, at du har sendt din opgave ind.

Få et tilbud på fx indvendig maling af hus

Her kan du se nogle eksempler på, hvad en maler i Tisvildeleje kan give dig et tilbud på

Få et tilbud på opsætning af filt

Opsætning af filt

Filt giver dine vægge en ensartet og flot overflade at male på. Filt forhindrer også revner i malingen på væggene.

Få et tilbud på opsætning af tapet

Tapetsering

Tapet er blevet moderne igen og ser eksklusivt ud, når det er sat flot op. Tapetsering kræver både teknik og et godt forarbejde.

En maler kan fjerne tapet

Fjerne tapet

Det er ikke helt nemt at fjerne tapet, men det kan sagtens lade sig gøre, når man ved, hvordan man skal gøre.

Få et tilbud på spartling af vægge

Spartling

Spartling af vægge giver en pæn og ensartet overflade. Er der fx skruehuller i en ny væg, skal de spartles, inden man maler.

Få et tilbud på maling af vægge

Maling af vægge

Et malerfirma i Tisvildeleje kan male vægge i lejligheder, huse og kontorer. Kort sagt kan et malerfirma male alle slags vægge.

Få et tilbud på maling af loft

Maling af loft

Træloft, gipsloft, panelloft eller stukloft - uanset typen af loft, har en professionel maler i Tisvildeleje udstyret og teknikken.

Få et tilbud på maling af døre

Maling af døre og karme

Det kan være svært at undgå penselstrøg ved maling af døre, karme og paneler, men en faglært maler har styr på teknikken.

Få et tilbud på maling af vinduer

Maling af vinduer

Maling af vinduer er præcisionsarbejde, men resultatet kan blive rigtig flot, selv hvis træværket er megt slidt.

Få et tilbud på indendørs maling

Indendørs maling

En maler i Tisvildeleje kan naturligvis hjælpe dig med alle former for indendørs malerarbejde som fx maling af vægge, lofter og gulve.

Få et tilbud på maling af hus

Maling af hus

Det kan være en stor opgave at male et hus. Uanset om du skal have malet et helt hus eller en enkelt væg, kan en maler klare det for dig.

Få et tilbud på maling af lejlighed

Maling af lejlighed

Kan du ikke selv overskue at male din lejlighed, kan du få hjælp af en professionel maler i Tisvildeleje med både erfaring og håndelag.

Få et tilbud på udendørs maling

Udendørs maling

Har du brug for udendørs malerarbejde eller oliering af træ på fx terrassen, kan en malermester selvfølgelig også hjælpe dig med det.

Få et tilbud på maling af facade

Maling af facade

Resultatet bliver flot, hvis grundarbejdet er i orden. Det er vigtigt at rense murværket, inden man maler en facade.

Få et tilbud på maling af sommerhus

Maling af sommerhus

Et sommerhus med en facade af træ er udsat for vind og vejr, som nedbryder træet. Maling beskytter træet, så det bør males jævnligt.

Få et tilbud på maling af træværk

Maling af træværk

Udendørs træværk skal helst males i sommerhalvåret, når det hverken er for koldt eller for varmt. Træværket skal også være rimelig tørt.

Få et tilbud på oliering af terrasse

Oliering af terrasse

Udendørs træværk skal jævnligt have olie eller maling, fordi regn, vind og sol slider på træet, så det kan revne og blive trist at se på.

En malermester i Tisvildeleje kan give dig et tilbud på alle former for malerarbejde. Har du en opgave, som du ikke lige kan placere under et af eksemplerne oven for, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at kontakte et malerfirma. De fleste malere påtager sig både små og store opgaver, så de kan også male for dig.

Reklamelink

Hvad koster en maler i Tisvildeleje?

Der er flere malerfirmaer, som har hjemme i Tisvildeleje, så det er oplagt at spørge dem om, hvad de tager i timen. Du kan også forhøre dig hos malere fra andre byer på Nordsjælland, hvis du har svært ved at finde en god maler i Tisvildeleje.

Helt konkret er det svært at give et nøjagtigt svar på, hvad en maler koster - fordi prisen i høj grad vil afhænge af, hvad du skal have malet. Er det et gammelt hus med mange lag af gammel, slidt tapet på væggene og måske en gang kedelig skimmelsvamp eller nikotin på væggene? Eller er det en flyttelejlighed, hvor alle værelserne skal males og væggene skal repareres for skruehuller efter hylder, billeder og så videre?

En maler kan selv fastsætte sin pris. Han eller hun skal ikke nødvendigvis følge en vejledende prisliste. I stedet er det et spørgsmål om udbud og efterspørgsel. Du vil derfor få det bedste indtryk af prisniveauet ved som tidligere nævnt at spørge en maler eller to om deres timepriser eller bede om et tilbud. Når en maler går i gang, skal du nemlig også betale for de materialer, som han anvender til din opgave. Det kan fx være filt, spartelmasse og maling.

Få et tilbud på fx opsætning af filt

Ofte stillede spørgsmål

✔ Hvordan kan jeg få et godt tilbud på malerarbejde?

Du kan få 3 tilbud på din maleropgave, hvis du indsender den til 3byggetilbud, som vi reklamerer for. Det tager kun et øjeblik at indsende en opgave. Derefter sender 3byggetilbud din opgave videre til 3 malere i deres netværk.

✔ Hvilke malere får jeg tilbud fra?

Du får tilbud fra de malere, som 3byggetilbud samarbejder med. Det er danske malerfirmaer, som giver en god service og har en fornuftig økonomi.

✔ Hvor lang tid går der, inden jeg modtager et tilbud på min opgave?

Du vil modtage det første tilbud inden for 3 hverdage.

✔ Er der nogen form for garanti?

Du kan søge om en gratis entreprisegaranti. For private dækker den fejl og mangler op til 35.000 kr. For virksomheder og foreninger dækker entreprisegarantien fejl og mangler helt op til 100.000 kr.

✔ Skal jeg sige ja til et af de tilbud, som jeg modtager?

Nej, det er helt uforpligende for dig.

Hvad kan en maler i Tisvildeleje hjælpe med?

En god maler i Tisvildeleje kan selvfølgelig løse alle typer opgaver inden for en faguddannet bygningsmalers arbejdsområde. De ved alt om det bedste valg af maling, farve, maleteknik og så videre.

De kan klare maling af hus og lejlighed både indvendigt og udvendigt. De kan klargøre en væg til maling eller opsætning af tapet. Har du fx fået sat en ny gipsvæg op, skal den spartles og slibes, inden man kan gå i gang med opsætning af filt. Det er nogle af malerens mange arbejdsområder.

En maler kan selvfølgelig male lofter, vægge, døre, vinduer, karme, paneler og lister inde i både lejligheder og huse. De kan både male et enkelt værelse i en lejlighed eller et helt hus indvendigt. Det kan fx være, at du har købt nyt hus og gerne vil have malet alle værelserne, inden du rykker ind med alle dine møbler. Det er i hvert fald nemmere for maleren at male et tomt værelse, da han så kan bevæge sig frit rundt uden at tage hensyn til møbler, som står i vejen.

En maler kan også hjælpe med opsætning af tapet, hvis du trænger til noget lidt mere spændende på væggene end maling. Måske er du træt af de traditionelle hvide vægge. En maler kan rådgive dig om forskellige løsninger. Det er nemlig forskelligt, hvad der er bedst til forskellige rum, da fx lysindfald og rummets størrelse har mere at sige, end man måske skulle tro.

Vil du have malet en pudset ydermur, er det også en maler, du skal have fat i. Det samme gælder, hvis du har udendørs (eller indendørs) træværk, som trænger til maling. Det kan fx være dit sommerhus, garage, carport, skur eller plankeværk.

Du kan tegne en entreprisegaranti på din maleropgave